Megkapták nyereményeiket a Fedezd fel Szentendre kincseit! családi kalandjáték nyertesei

Négy szentendrei helyszín, az ÚjMűhely Galéria, a Szentendrei Régi Művésztelep és a MANK Galéria, a MűvészetMalom és a Vajda Múzeum kiállításait járták végig, és válaszoltak ott helyesen a tárlatokhoz kapcsolódó izgalmas kérdésekre a „műgyűjtő játék” nyertesei. A sikeres teljesítők közül sorsolás útján kerültek ki a nyertesek, akik múzeumi ajándékcsomaggal és alkotóházi pihenéssel lettek gazdagabbak!

 

A Szentendre Éjjel Nappal Nyitva fesztivál, az ArtKert összművészeti fesztivál és az Art Capital keretében valósult meg a MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. és a Ferenczy Múzeumi Centrum közös programja. Az izgalmas művészeti kalandjáték augusztus 30-án vette kezdetét, és indult el a nyomozás a műtárgyak világában.

 
A Ferenczy Múzeumi Centrum ajándékcsomagjait nyerték:
Hunyadi Nóra Lilla és Madaras Réka

Hunyadi Nóra Lilla családja társaságában vehette át az ajándékcsomagot Vizkeleti Andreától és György Gabriellától, a MANK Nonprofit Kft. és a Ferenczy Múzeumi Centrum munkatársaitól

 

Nyereményük:

Egy-egy darab ajándékcsomag – éves múzeumi bérlet a család minden tagjának, ajándékkatalógus, exkluzív régészeti bemutató a családnak Herbst Anna múzeumpedagógus vezetésével a Pest Megyei Régészeti Látványraktárban, Gödöllőn, egy tetszőleges szombat délelőtt. Ismerkedés a régészek munkájával és személyes találkozás több száz éves értékes kincsekkel.

 

Madaras Rékát az édesanyja kísérte el az átadóra


A MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. ajándékait nyerték:
Angéli Léna és Süveges Gergő

Angéli Léna a játékban nyújtott kitűnő teljesítményének és a sorsolásnak köszönhetően a híres Szigligeti Alkotóházban pihenhet családjával

 

Nyereményük:

a MANK Szigligeti Alkotóházában teljes ellátással 2 fő részére 3 napos tartózkodás és

a MANK Zsennyei Alkotóházában teljes ellátással 2 fő részére 3 napos tartózkodás.

 

Szívből gratulálunk a nyerteseknek!

Oldaltérkép | Impresszum | ©2019 Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft.