IDŐ/KÉP – Fiatal művészek tavaszi tárlata

 

Szeretnél részese lenni egy különleges kiállításnak? Szívesen megmutatnád munkáidat? Itt a remek alkalom, pályázz a MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. által megjelentetett nyílt pályázati felhívásra és kiállításon szerepelhetsz a MANK Galériában.

 

 

A pályázat célja:

A MANK kiemelt célkitűzése, hogy a fiatal generáció számára a kor kihívásainak megfelelő megjelenést biztosítson, törekvéseikben támogassa őket, ezért a Társaság egyedülálló kezdeményezésének köszönhetően olyan 30 év alatti fiatal képzőművészeknek kíván bemutatkozási lehetőséget biztosítani a szentendrei MANK Galériában, akik lendületükkel, tehetségükkel már most kiemelkedő alkotásokat tudhatnak maguk mögött. 

 

A pályázók köre:

Pályázatot nyújthat be minden olyan képzőművész, aki 30. életévét 2019. április 28. után tölti be. 

 

Díjazás:

A zsűri által szakmailag a legjobbnak ítélt művészek munkáiból 2019. április 3. és 28. között nyílik kiállítás a szentendrei MANK Galériában. A Szentendrei Régi Művésztelepen kialakított kiállítótérben, a MANK Galériában hazai és külföldi kortárs alkotók, nemzetközi hírű gyűjtők és művészcsoportok, valamint a legnevesebb szentendrei művészek állították ki munkáikat. A MANK Galériában az elmúlt években olyan kiemelkedő, iskolateremtő alkotókatláthattunk vendégül, mint Konok Tamás, Deim Pál, Aknay János vagy éppen a finn grafikusművész, Kari Piippo. A havonta új kiállítást bemutató Galéria a mai kor technikai követelményeinek is megfelelő körülményekkel, több mint 200 négyzetméteren ad otthon kiállítások mellett múzeumpedagógiai foglalkozásoknak és egyéb eseményeknek.

 

 

 

A pályázat elbírálása:

A beérkezett pályázatokat neves művészekből és művészettörténészekből álló szakmai zsűri bírálja el. A pályázatok elbírálása a benyújtási határidőt követően, 30 napon belül történik. A döntésről a pályázók írásbeli értesítést kapnak az általuk megadott e-mail címre. A döntés ellen fellebbezésnek helye nincs.

 

A pályázat kötelező elemei:

  • szakmai önéletrajz,
  • motivációs levél,
  • portfólió, 
  • a kiállításra szánt, az elmúlt egy évben készült mű/művek dokumentációja.

 

A pályázat benyújtásának határideje, helye:

A pályázatokat 2019. március 25. 17 óráig lehet benyújtani személyesen a szentendrei MANK Galériában (cím: 2000 Szentendre, Bogdányi út 51.), vagy online az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen.

 

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítás kérhető a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

 

MANK Nonprofit Kft.

 

Illusztráció: Süttő Anikó fiatal képzőművész a MANK által szervezett Fesztiválhajón

Oldaltérkép | Impresszum | ©2019 Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft.